Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trikolora špagety s ředkvičkovým pestem

Z ředkviček zpravidla zpracujeme jen jejich červené bulvy. Ale stejně tak můžeme do pokrmu použít i listy. Z nich připravíme pesto, kterým ochutíme uvařené špagety. Posypané parmazánem budou skvělou rychlou večeří.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

16. 5. 2019 15:23

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 493 kJ / 2 030 kcal
Bílkoviny48,77 g
Tuky111,49 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 772 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy200,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud pesto zbyde můžeme použít třeba do smoothie. Listy obsahují mnoho prospěšných látek, můžeme je přidat do nádivky nebo do špenátu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 5. 2019 13:46

mika59: :-K moc děkuji :-) hezký den

mika59 mika59

17. 5. 2019 13:32

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ředkvičky, ředkvičky, sýr parmazán strouhaný, olej olivový extra virgin, ořechy, česnek sušený, sůl, pepř mletý, těstoviny špagety

TopRecepty.cz

Trikolora špagety s ředkvičkovým pestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ny97

Naposledy jste si prohlédli