Teplý kapustičkový salát po horalsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,37 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 79,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2019 21:01
bohynovka: Ďakujem. Ale je to vďaka šikovne jednoduchým receptom od Aničky,ktoré nie sú prešpekulované a prekombinované a preto sa mi páčia.
14. 11. 2019 19:37
bohynovka: Moc děkuji za pěkný komentář! Zdravím!
14. 11. 2019 19:30
tejaja (moderátorka): No použila jsi to na pravém místě, a mně se to moc zalíbilo! Díky! A posílám ještě jeden pozdrav!
14. 11. 2019 19:27
MamlajdaD: Jj, Terezka to nafotila velmi jedle. Uplne se mi sbihaji sliny, ja mam kapusticky rada a se smetanou, vyvarem a krupavou slaninkou nebudou mit chybu.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
14. 11. 2019 19:20
MamlajdaD: Pojem "malá smradlavá zelíčka" nie je z mojej hlavy. Kedysi, keď ešte bola dcéra malá,. išiel seriál rozprávok o malom zajačikovi, ktorému mamka-zajačica varila ružičkový kel. A malý zajačik ich nazýval malými smradlavými zelíčkami, tým sa každý diel končil. Bohužiaľ, nepamätám sa na názov rozprávok. Ale v našej rodine sa ten názov udomácnil a inak ich nevoláme desaťročia.
14. 11. 2019 19:04
bohynovka: Díky za komentář! Tak ať ti ta "malá smaradlavá zelíčka" chutnají, tejaja je nafotila suprově, viď?! Zdravím!
14. 11. 2019 19:00
tejaja (moderátorka): Terezko, už dlouho jsem se tak nezasmála, jako teď tomu tvému přirovnání! To je tedy originální! Malá smradlavá zelíčka! Já kapustičky miluji, ale už jim od teď jinak říkat nebudu!!! Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty překrásné a náramně jedlé fotky! Mám z nich radost, jako vždycky, opravdu děkuji! Páni, já se nemůžu přestat smát! Ten tvůj komentář je snad ještě lepší! No hlavně, že ti to chutnalo, to jsem ráda! Moc zdravím!
14. 11. 2019 18:52
A to se mi libi moc! Ja si to dam jako teply samostatny pokrm a budu naprosto spokojena.
14. 11. 2019 18:39
"Malá smradlavá zelíčka" nie sú moja najobľúbenejšia zelenina, ale v takejto podobe mi chutili. Díky za recept. Šalát je ozaj chutný, len nabudúce vynechám vývar a dám len čistú smotanu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Právě bylo uvařeno:
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
oli.fisch uvařila před 3 hodinami
Houby s tarhoňou
Eviip uvařila před 5 hodinami
Červená čočka na kyselo
honza3792 uvařil před 5 hodinami
Výborné lasagne
honza3792 uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Luluska uvařila před 8 hodinami
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 11 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 11 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, kapusta růžičková, smetana zakysaná, hořčice, pepř mletý, vývar hovězí, slanina uzená
Teplý kapustičkový salát po horalsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XJOo
9 názorů