Teplý kapustičkový salát po horalsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,37 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 79,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2019 21:01
bohynovka: Ďakujem. Ale je to vďaka šikovne jednoduchým receptom od Aničky,ktoré nie sú prešpekulované a prekombinované a preto sa mi páčia.
14. 11. 2019 19:37
bohynovka: Moc děkuji za pěkný komentář! Zdravím!
14. 11. 2019 19:30
tejaja (moderátorka): No použila jsi to na pravém místě, a mně se to moc zalíbilo! Díky! A posílám ještě jeden pozdrav!
14. 11. 2019 19:27
MamlajdaD: Jj, Terezka to nafotila velmi jedle. Uplne se mi sbihaji sliny, ja mam kapusticky rada a se smetanou, vyvarem a krupavou slaninkou nebudou mit chybu.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
14. 11. 2019 19:20
MamlajdaD: Pojem "malá smradlavá zelíčka" nie je z mojej hlavy. Kedysi, keď ešte bola dcéra malá,. išiel seriál rozprávok o malom zajačikovi, ktorému mamka-zajačica varila ružičkový kel. A malý zajačik ich nazýval malými smradlavými zelíčkami, tým sa každý diel končil. Bohužiaľ, nepamätám sa na názov rozprávok. Ale v našej rodine sa ten názov udomácnil a inak ich nevoláme desaťročia.
14. 11. 2019 19:04
bohynovka: Díky za komentář! Tak ať ti ta "malá smaradlavá zelíčka" chutnají, tejaja je nafotila suprově, viď?! Zdravím!
14. 11. 2019 19:00
tejaja (moderátorka): Terezko, už dlouho jsem se tak nezasmála, jako teď tomu tvému přirovnání! To je tedy originální! Malá smradlavá zelíčka! Já kapustičky miluji, ale už jim od teď jinak říkat nebudu!!! Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty překrásné a náramně jedlé fotky! Mám z nich radost, jako vždycky, opravdu děkuji! Páni, já se nemůžu přestat smát! Ten tvůj komentář je snad ještě lepší! No hlavně, že ti to chutnalo, to jsem ráda! Moc zdravím!
14. 11. 2019 18:52
A to se mi libi moc! Ja si to dam jako teply samostatny pokrm a budu naprosto spokojena.
14. 11. 2019 18:39
"Malá smradlavá zelíčka" nie sú moja najobľúbenejšia zelenina, ale v takejto podobe mi chutili. Díky za recept. Šalát je ozaj chutný, len nabudúce vynechám vývar a dám len čistú smotanu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 3 hodinami
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 8 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 2 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 4 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 4 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 5 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
janatka uvařila před 5 hodinami
Hospodský zelný salát
Dastynek uvařila před 5 hodinami
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, kapusta růžičková, smetana zakysaná, hořčice, pepř mletý, vývar hovězí, slanina uzená
Teplý kapustičkový salát po horalsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XJOo
9 názorů