Bramborovo-houbová paštika
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 3 801 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,36 g |
Tuky | 16,81 g |
Vláknina | 19,83 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 145,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Receptář prima nápadů - upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 9 minutami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 10 minutami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 1 hodinou
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 15 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 15 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Suroviny: brambory, voda, bůček uzený, cibule, krupice dětská, sádlo vepřové, vejce, česnek český, sůl, pepř, mléko
Bramborovo-houbová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kEoX
0 názorů