Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Zbyly vám ze zabijačky jitrnice? Dejte si je k obědu s kysaným zelím připraveným se škvařenou slaninou a vařeným bramborem. Jitrnice stačí obalit v mouce a opéct na troše oleje.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 95,96 g |
Vláknina | 12,62 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,80 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 32,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2019 08:40
12. 11. 2019 00:02
11. 11. 2019 23:17
11. 11. 2019 21:07
11. 11. 2019 19:28
No ano, propíchnout. Je to vlastně logické a ještě lepší než obalovat v mouce a taky mě to nenapadlo....
Určitě zkusím
11. 11. 2019 18:14
11. 11. 2019 17:10
Opečená jitrnice nebo jelítko se zelím a bramborem je u nás oblíbené jídlo. Bohužel, skoro vždycky mi jitrnice
při opékání praskla a skoro polovina vytekla ven. Teď tu čtu ... Obalíme je v hladké mouce ... to mě vážně nenapadlo.
Moc děkuji za tip
Doufám, že příště se už nebudu při opékání vztekat
11. 11. 2019 13:06
11. 11. 2019 10:43
No, tak si tak přemejšlím, kolik asi stran k opékání má běžná jitrnice ve vepřovém střevě...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 54 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe připravit jitrnice? Vyzkoušejte výborné recepty z této zabijačkové pochoutky
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou
Další recepty
Tématické fráze: jak ohřát jitrnici jitrnice se zelím opečená jitrnice jak ohřát jitrnice jelito s kysaným zelím jitrnice s brambory recept jitrnice že zelím opečené jitrnice jitrnice se zelím a bramborama zeli k jitrnici jaké zelí k jitrnici? jak ohřát itrnici jaternice se s kysaným zelím jitrnicový prejt se s kysaným zelím opečene jelito jak ohřát kysané zelí zelí k jitrnice opečená jitrnice s brambory vajecina se kysaným zelím recept jitrnice kyselé zelí brambory
Suroviny: jitrnice, mouka hladká, olej, zelí kysané, cukr, slanina, cibule, mouka hladká, sůl
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOEw
24 názorů