Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 19 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 31 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 33 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 54 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Jakého pečete beránka? Dáváte přednost piškotovému nebo třenému těstu? Upéct jej můžete i bez formy
Další recepty
Tématické fráze: bažant na plátky na houbách bazant na houbách
Suroviny: bažant, slanina uzená, sůl, máslo, pepř, pórek, houby čerstvé, brambory,
Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4nW
0 názorů