Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 508 kJ / 2 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,37 g |
Tuky | 73,34 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 736 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 81,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do zelí se přidává víno, ale protože jsem nechtěla otevírat láhev a měla jsem otevřené pivo, zvolila jsem ho. Měla jsem strach, že zelí bude nahořklé, ale nechala jsem ho na cukru hodně odvařit a chuť zelí byla výborná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2020 09:33
Tak tohle musím zkusit! Miluju brusinky k čemukoliv, ale přiznám se, že raději s vínem. Vařím s ním mnohem raději (a docela často) než s pivem. Nicméně k tomu vepřovému asi pivo na podlévání být musí. Velice ráda kupuji sterilované červené zelí v sáčku (není kysané), musím se po něm poohlédnout.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 17 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Banánová buchta - hrnková
Cathy_1 uvařila před 15 minutami
Hráškový krém se smetanou
Vacek Milan uvařila před 48 minutami
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Petaja uvařila před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 11 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 12 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, sádlo, pivo světlé, vývar, krkovice uzená, sůl, pepř, kmín mletý, zelí sterilované červené, cibule, sádlo, víno červené, brambory, marmeláda brusinková, ocet, cukr třtinový, sůl, pepř
Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7V5
1 názor