Bílý chléb se starým těstem - old dough, pâte fermentée
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 620 kJ / 1 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 10,10 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 365,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Staré těsto:
500 g chlebové mouky
300 g vody
10 g čerstvého droždí
špetka soli
Príprava: Spracujeme múku, vodu, droždie, štipku soli a necháme v teple stáť cca 1 hodinu. Potom ho prepracujeme a uložíme v uzavretej nádobe do chladničky a podľa potreby použijeme 3-5 dní. Pred použitím do cesta ho necháme cca hodinku v teple postáť.
Staré cesto - old dough, pâte fermentée patrí k prefermentom, jeho používanie som sa naučila od Cathleen - https://www.toprecepty.cz/recept/46009-stare-testo...
Pečivo s ním je proste "inakšie".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí majonézu podle našich rad připravíte snadno, rychle a spolehlivě. Zdánlivě náročný úkol zvládnou i začátečníci
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: voda, droždí čerstvé, sůl, ocet, mouka chlebová pšeničná
Bílý chléb se starým těstem - old dough, pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yL9E
0 názorů