Hrníčkový nadýchaný perník
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 16 290 kJ / 3 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,15 g |
Tuky | 148,47 g |
Vláknina | 17,64 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 553,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2021 14:10
Urobila som na veľký plech z dvojitej dávky. Máme radi vyšší. Poliala som čokoládovou polevou a posypala mletými lieskovcami. Fotku prikladám.
9. 5. 2020 12:07
Fialka_HS: S dovolením přidávám tento názor. Když už sem chcete svůj recept vložit, je to Vaše rozhodnutí, ovšem myslím si, že fotka upečeného perníku místo rozetřeného těsta by byla jistě o mnoho lepší. I když se občas objeví v receptech poznámka, že se po moučníku jen zaprášilo, věřím, že přece jen pár kousků k vyfocení Vám zbylo
Bývají tu i podobné fotky, ale ty jsou u postupu, ovšem hlavní je foto výsledného produktu. A známá věc je ta, že jíme i očima
Bývají tu i podobné fotky, ale ty jsou u postupu, ovšem hlavní je foto výsledného produktu. A známá věc je ta, že jíme i očima
9. 5. 2020 12:01
Eja57: A to je problém? To, že chci sdílet svůj recept, který využívám celý život a všem mým známým chutná, je špatné? Tento komentář byl naprosto zbytečný a jenom přemýšlím, jaký jste měla záměr, když jste ho psala.
9. 5. 2020 11:43
Fajn fotka a fajn recept na asi stopadesátý perník
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 9 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 12 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 7 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 8 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 8 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 8 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 9 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, olej, mléko, vejce, kakao, med, prášek do perníku, mandle
Hrníčkový nadýchaný perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qz2G
4 názory