Kachní játra na bílém víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,38 g |
Tuky | 16,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 23,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 8 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 21 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 8 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 10 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 11 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 11 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 11 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 12 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Suroviny: játra kachní, víno bílé, cibule, tymián, smetana, majoránka, sůl, pepř, olej, máslo
Kachní játra na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMBm
0 názorů