Zuzančiny stískance
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od své tchyně, která byla ze Slovenska. Správně upečený stiskanec jakoby listuje :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2011 20:34
Tak já jsem z časových důvodů trochu podváděla a udělala to ze pytlíkového bramborového těsta. No musím říct, že se to všechno snědlo, ALE trochu jsem to přehnala s pepřem (dávala jsem barevný drcený), takže to krapet hodně pálilo. Návštěva byla upejpavá, takže jsem stískance nakrájela na proužky (aby to nebylo tak veliké, když nevěděli co od toho čekat :))) ) a snědlo se to. Příště zkusím dělat menší stískance, méně pepře a zkusím to dát na pečící papír...
23. 3. 2011 15:12
vyskúšané, zjedené - MŇAM a máš pravdu, jedna dávka nestačí
23. 3. 2011 08:39
ahoj Iljusa, neviem sa na Teba nakontaktovať a mám k Tebe prosbu, rada by som Tvoj receptík uverejnila na portále Varecha, pretože sa mi veľmi páči a dnes ho chcem urobiť, samozrejme uvediem ako autora Teba. Prosím pošli mi odpoveď na bajusova.k@gmail.com. Ďakujem a prajem pekný deň
24. 10. 2010 11:13
jajine - jsem ráda že se povedlo a chutnalo
23. 10. 2010 18:34
Ty tvoje stískance, Iljuško, mě už dlouho lákaly. Dnes mi zbyly od oběda vařené brambory, tak jsem je "prubla". Asi nevypadají přesně, jak by měly, ale jsou moc dobré, a protože jsem pepřem nešetřila, tak i k vínku večer pro návštěvu se šiknou
3. 8. 2009 06:29
Mirčo - doporučuji dělat ve velkém množství - je to velmi "žravé"
2. 8. 2009 21:23
Iljušoneznám,ale 100% vyzkouším.Musí to být i dobrá mňamka jen tak na letní večeři,k tomu zeleninový salátek,vychlazené piviště(u nás Zlatopramen).Ukládám a upeču
28. 7. 2009 08:23
Ilonko(Iljuso). Mám mnoho přátel a tak jako já jsou víceméně oni a někdy i jejich manželky často (jak jinak, když k sobě tíhnem) XXL a možná i XXXL. HI HI. Samožřejmě jsem je upozornil na tvoje stránky, které získaly dost na popularitě. Nechci tě (když máš tu dovolenou) nějak nyní otravovat, ale ještě se k tomu tak za nějký ten den, nebo týde vrátím a pak třeba pokecáme víc. Zatím ahoj Václav.
28. 7. 2009 07:17
Václave, děkuji za pochvalu - co se týče webovek a fotek, je to velký "žrout" času a já ho bohužel mám velice málo vzhledem ke své práci a nemoci manžela. Nemluvě o tom, že jsem často vyčerpaná z dotazů některých žen, jak zhubnout při výšce 170 cm a váze 65 kg To pak kolikrát lituji, že jsem stránky udělala Tento receptík jsem vložila jako jeden z dlouho posledních, mám dovolenou a tu nehodlám profotit a provařit
28. 7. 2009 07:08
Ilonko(Iljuso). Máš to pěkné postupy krok za krokem. To by stálo za kuchařku(někamm poslat), zvláště pro začátečníky. Já se vracím tu a tam k tvým stránkám, abych něco vybral pro svoji ženu (musí se řídit vším možným kvůli ledvinám a není jednoduché jíst dobře a aby to bylo trochu pestré) a přitom jsem si uvědomil, že tvé stránky by zatraktyvněli a více upoutali (i já bych byl vděčný), kdyby u tvých receptů byly také tak super rozpracované fotky jako zde. Jak si myslím s focením nemáš problém a podle receptů asi vaříš (jako i často u nás v rodině.Něco pro mne a jiné pro ženu) nadvojmo. Něco vaříš pro sebe (dieta na hubnutí) a něco pro ostatní členy rodiny a strávníky. Ahoj Václav.
27. 7. 2009 22:08
Ilonko, už mám v oblíbených, určitě vyzkouším. Hezký fotopostup. Posílám čtvrtý bodík.
27. 7. 2009 21:07
Ďalšia zabudnutá dobrota...U nás sa jedla napr. so sýtymi kyslými polievkami - mliečna fazuľová, zemiaková, šošovicová...Mám k tomuto jedlu citový vzťah...
Krásny recept, krásne spomienky na detstvo.
(+)
Pekný večer želám!
(Dala by som som dlhé "í", pretože my na Slov. stÍskame, ale v podstate je to jedno.)
Krásny recept, krásne spomienky na detstvo.
(+)
Pekný večer želám!
(Dala by som som dlhé "í", pretože my na Slov. stÍskame, ale v podstate je to jedno.)
27. 7. 2009 18:23
Bibinko já to také neznala, než jsem Míšu (muže) potkala, to už je 22 let
27. 7. 2009 18:18
Ilonko, to je ale krása! To vůbec neznám, ani sem o tom nikde nečetla ani neslyšela-zase se mám co doučovat
No a ta fotka, ta nepotřebuje žádný komentářto je jako televizní reklama na Gambrinus Bodík je víc než jasnej
No a ta fotka, ta nepotřebuje žádný komentářto je jako televizní reklama na Gambrinus Bodík je víc než jasnej
27. 7. 2009 18:10
Jééé, to musí být dobrůtka!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 10 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 25 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 51 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 56 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 59 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: ledvinova dieta recepty ledvinová dieta stiskanice recepty z termomixu recepty na ledvinovou dietu ledvinová dieta kuchařka recepty - ledvinová dieta kuchařka na ledvinovou dietu recepty pro ledvinovou dietu recepty v termomixu recept na stiskanice ledvinová dieta - recepty sciskance bramborove stiskance kucharka k termomixu recepty při ledvinové dietě zemiakove stiskance stískance foto recepty ledvinova dieta ledvinová kuchařka
Suroviny: brambory, sůl, mouka hladká, pepř, olej
Zuzančiny stískance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQ8X
15 názorů