Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 21 166 kJ / 5 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 334,26 g |
Tuky | 400,54 g |
Vláknina | 3,34 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 28,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Přílohy i jiné, možná rýže, hranolky, určitě nevynechat zeleninu. Ale ty opékané brambory s pažitkou a přelité šťávou z masa byly top.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2020 14:33
5. 9. 2020 14:04
14. 6. 2020 09:16
13. 6. 2020 20:20
Hmmm...
Právě před týdnem jsme měli hovězí krk jako svíčkovou...
Samozřejmě maso bylo v kuse
Pekl (či dusil?) jsem ho zadeklované při 110°C několik hodin v kuse
No, vlastně jsem krčisko brasíroval, že
13. 6. 2020 19:54
Jak píše Eja -běžné kupované směsi ani doma skoro nemám, ale tu sojovku v pondělí koupím!!
13. 6. 2020 16:02
13. 6. 2020 15:47
Brasírování je metoda, která pracuje s pomalým, velmi vlhkým teplem, kdy se maso peče ve směsi tekutých (a někdy rovněž pevných) surovin a nechá se v ní pomalu táhnout několik hodin.
13. 6. 2020 14:39
13. 6. 2020 11:46
13. 6. 2020 10:38
13. 6. 2020 10:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 7 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 20 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 7 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 9 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 10 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 10 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 10 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Suroviny: krk hovězí, sůl, vývar slepičí, česnek, kečup ostrý, omáčka sojová, koření krkovička s česnekem, olej
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4MPk
11 názorů