Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Energie | 17 561 kJ / 4 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,50 g |
Tuky | 55,30 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,75 g |
Sacharidy | 765,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 11:04
Jsou vynikající, také je máme moc rádi.
11. 8. 2020 10:53
také je dělám a jsou skvělé
11. 8. 2020 09:09
Tento recept robíme tiež. Podľa mňa je veľmi dobrý a chutný. Je úplne jedno, či sa použije kyslá smotana, biely jogurt alebo acidko. Čo mala - to dala Toto: 250 ml smetany - 33% by bola šľahačková smotana a tú by som nepoužila. Cesto môže byť v chladničke aj dlhšie ale najlepšie je podľa mňa prvé dva dni, potom sa mi kvalitou už až tak nepáči.
11. 8. 2020 06:39
A co dál, když budu několik dní odebírat porci za porcí?
11. 8. 2020 05:55
yanull: Jani, tady to bude asi víceméně jedno. Mám tu zcela stejný recept, tyhle langoše jsme dělali mockrát a smetanu jsem použila takovou, která byla zrovna po ruce
11. 8. 2020 01:39
Doplňte prosím do receptu, kolik má smetana mít procent tuku. Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 13 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 28 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalou domácí vánočku? Máme pro vás rady a tipy od Josefa Maršálka
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Suroviny: mléko, smetana, mouka hladká, droždí, sůl, cukr
Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G30L
6 názorů