Kuře po gruzínsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 186 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 22,79 g |
Vláknina | 6,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 14,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2020 12:24
Jaromíra18: Děkuji za milý komentář! Jídlo je jednoduché, mírně pikantní a hlavně rychlé. To považuji ve dnešní uspěchané době za velký plus. Snad se někomu bude recept hodit.
29. 8. 2020 12:19
Marie Svarcova: Dík za komentář, příště zkusím přidat ažiku, doma jí mám.
29. 8. 2020 12:17
Eja57: Díky za tvůj pěkný komentář!
29. 8. 2020 12:15
Ivana Ch: Moc děkuji za komentáře! Toto není sice tvoje vytoužené kuře čochasbili, ale je mu trochu podobné, asi v Gruzii, tak jako třeba u nás, dělají různé variace v různých oblastech, nebo je to jen česká podoba, ale důležité je, že je to moc dobré. Nedivím se ti, žes recept sháněla. Já taky mám z nějakého časopisu opsaný recept na kuře čochasbili, ale představ si, že je zcela bez cibule, to mě příjde spíš jako nepovedený rádoby recept, to bych sem na Topky nedala. Dík za popovídáníčko a měj se hezky!
29. 8. 2020 10:01
29. 8. 2020 09:49
dělám podobně, ještě přidávám adžiku -typické gruzínské koření
29. 8. 2020 09:00
Ivana Ch: vzdáleně ano, ale originál recept je založený na HODNĚ cibule - ta je nejdůležitější, ochutí a zahustí, hodně rajčat, klidně kvalitních z plechovky, žádné kari ani další koření, jen sůl, pepř a trocha papriky, ev. trocha sušeného kopru a práškového koriandru. Někdy se udává i na konec dokončit trochou kefíru/jogurtu, ale zrovn v tomhle mi to moc nesedí, i když jsem to taky zkoušela. Navrch petrželka v koriandr. Je to moc dobré, a z kuřecích řízků prsních nebo stehenních i docela rychlé. Už jsem docela dlouho nedělala, fajn připomenutí
29. 8. 2020 07:43
Představ si mě blba nenapadlo si recept na kuře čachochbili vyhledat na Goglu a ejhle recept tam je. Hurá. To víš stará bába.
29. 8. 2020 06:55
Já měla opsaný recept na kuře čachochbili, to bylo báječné, jedli jsme ho v r.1967 v Gruzii ,recept se někam propad a tohle se mě zdá že by to mohlo být něco podobného.
29. 8. 2020 06:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Suroviny: kuře, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, olej, cibule, vývar, protlak rajčatový, citron, víno bílé, petrželka zelená
Kuře po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmmY
10 názorů