Křidélka s nivovými brambory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 865 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,33 g |
Tuky | 24,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 33,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 12 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 12 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami pro Áňu zachutnaly celé rodině
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Přebytek jablek nebo hrušek výhodně zpracujeme na křížaly. Poradíme, jak plátky ovoce sušit a jak je pak využít
Další recepty
Suroviny: křídla kuřecí, olej olivový, pepř, kurkuma, tymián, brambory, smetana, sýr niva, pepř, tymián
Křidélka s nivovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOpO
0 názorů