Čokoládovo-tvarohový přelud
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 499 kJ / 4 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,22 g |
Tuky | 209,99 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 639,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládu jsem měla domácí meruňkovou. Moučník je díky tvarohu krásně vláčný. Nejlepší je jíst přelud ještě horký. Kdo chce, může zdobit šlehačkou.
hrnek = 250 ml
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 21 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 13 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 9 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 10 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 10 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 10 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 10 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 10 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 13 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka hladká, olej, mléko, tvaroh plnotučný, cukr, kakao, cukr vanilkový, prášek do pečiva, marmeláda, čokoláda hořká, máslo, mléko
Čokoládovo-tvarohový přelud
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyV7
0 názorů