Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 414 kJ / 6 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,10 g |
Tuky | 300,92 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 741,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z fb stránek Starého Czerninského zámku v Chudenicích, který věnovala paní Horáková (99let).
Preclíky pekl její tatínek právě v pekárně U Šperlů (pekárna už dlouho není).
Preclíky jsem pekla prvně v životě, tvar ještě musím vychytat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2020 18:13
Hlavní je chuť
28. 11. 2020 15:40
Určitě časem vyzkouším, zatím přidávám do oblíbených. Velice mne zaujal příběh připojený k receptu!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 45 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Grilování nemusí být jen o pečeném mase. Naučíme vás vynikající chuťovky ze zahraničních kuchyní
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, droždí čerstvé, mléko, tuk hera, škvarky, sůl, vejce, mák
Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMwx
2 názory