Pórkové hovězí na žampionech
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 999 kJ / 1 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,30 g |
Tuky | 13,94 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bylinkami nešetříme a vůbec se nemusíme bát, pokud použijeme majoránku, vložit ji do hrnce, již na začátku vaření, určitě nezhořkne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 1 hodinou
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 23 minutami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 27 minutami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 2 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 2 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
janatka uvařila před 3 hodinami
Hospodský zelný salát
Dastynek uvařila před 3 hodinami
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zpěvák Ben Cristovao je veganem z přesvědčení. Zvířata žijí v nekřesťanských podmínkách, říká slavný influencer
Jahodový koláč s pudinkem a šlehačkou: Šťavnatý a nadýchaný dezert je třeba pořádně vychladit a krájet horkým nožem
Jaká postní jídla nám pomohou překonat období od masopustu do Velikonoc?
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, sádlo, pórek, žampióny, česnek, tymián, sůl, pepř mletý, vývar, jíška
Pórkové hovězí na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5OGA
0 názorů