Italské krémové, houbové rizoto
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 544 kJ / 2 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,48 g |
Tuky | 104,61 g |
Vláknina | 35,46 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 419,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původ tohoto italského tradičního rýžového pokrmu je v severní Itálii, je jedním z pilířů milánské kuchyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2022 21:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 59 minutami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 5 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 5 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 5 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy
Retro okénko: Jak na dokonalý rýžový nákyp se švestkami? S máslem, skořicí a citronovou kůrou chutná božsky
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
Další recepty
Suroviny: rýže, houba hřib, cibule šalotka, česnek, máslo, víno bílé, sýr parmazán strouhaný, pepř, olej
Italské krémové, houbové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3MAA
1 názor