Kuřecí játra v portském víně
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 894 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,01 g |
Tuky | 42,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 10,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Víno můžeme použít i jiné kvalitní nebo je dobré i Sherry. Mamka dávala hřebíček celý, zapíchnutý do králičích jater, já mám raději mletý. Nejlepší jsou s chlebem a namáčet kousky do sosíku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 8 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 11 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 14 minutami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Jasol uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 2 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 4 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: játra kuřecí, mouka hladká, máslo, olej, vývar, pepř mletý, koření hřebíček, sůl
Kuřecí játra v portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLjQ
0 názorů