Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže s tyrolskou slaninou a zeleným chřestem

Chřest se slaninou je skvělá dvojice, co se spolu chuťově doplňuje. My k nim přidáme ještě uvařenou a máslem zjemněnou rýži. Připravíme tak lehký a jednoduchý pokrm, který nejen zasytí, ale potěší i chuťové buňky.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

28. 5. 2021 17:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 789 kJ / 2 101 kcal
Bílkoviny33,11 g
Tuky128,10 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 132 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,28 g
Sacharidy201,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrnek = 250 ml

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rýže, slanina, chřest zelený, parmazán, cibule šalotka, máslo, olej olivový, pepř citronový, sůl, pažitka

TopRecepty.cz

Rýže s tyrolskou slaninou a zeleným chřestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NlOz