Bezový sirup za studena
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 921 kJ / 3 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 1,44 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 821,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většina receptů na bezový sirup používá mnohem větší množství cukru (slouží i jako konzervant) a sterilizaci varem, proto mají sirupy delší trvanlivost. Tento si zachovává více vonných i chuťových látek a je méně sladký, je ale potřeba jej skladovat v lednici a cca do 2 týdnů spotřebovat. Případně je možné část zamrazit.
Tento a další recepty najdete na mém blogu http://www.varimbezlepkumlekavajec.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2021 14:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 3 minutami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 22 minutami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 30 minutami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 1 hodinou
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 3 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 3 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 3 hodinami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: květy černého bezu, citron, voda, kyselina citronová, cukr
Bezový sirup za studena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MRwO
1 názor