Nadýchané buchty s dvojitou náplní
Suroviny
Porce: 18 -20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 16 633 kJ / 3 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,10 g |
Tuky | 189,68 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 475,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje babička vždy buchty vyklápěla a já to dělám taky tak. Připomíná mi to dětství.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2021 19:28
18. 8. 2021 13:03
18. 8. 2021 12:51
18. 8. 2021 11:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 37 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, sůl, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, žloutek, olej, mléko, droždí čerstvé, máslo, alobal, smetana, cukr, šťáva citronová, pudink vanilkový, povidla švestková, rum
Nadýchané buchty s dvojitou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ABo7
4 názory