Kedlubnová pomazánka s topinkami
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,14 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 10,40 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Jak dlouho vařit vejce naměkko, nahniličku nebo natvrdo?
Další recepty
Suroviny: kedlubna, vejce, šunka, sýr žervé, sůl, topinka
Kedlubnová pomazánka s topinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1x8R
0 názorů