Smetanový zeleninový vývar
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 72,75 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsou dvě cesty jak naložit s vyvařenou zeleninou – buď ji rozmixovat do stávající polévky, nebo ji použít ještě pod nějaké maso či do polévky (o vyhození neuvažujeme, bylo by to zbytečné plýtvání)
Jinak tahle polévka je výborná, když jsme zesláblí po nemoci nebo je nám tzv.těžko od žaludku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2009 20:09
9. 8. 2009 20:07
9. 8. 2009 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 21 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 39 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: vepřový vývar jak udělat jíšku charakteristika polévek polevky charakteristika polévka ze zeleninového vývaru zeleninova polevka se smetanou polevka zeleninovy vyvar charakteristika polévky jak se dělá vývar smetanova zeleninova polevka jak dlouho se dělá vývar zeleninová smetanová polévka jak udělat vývar rakouská polévka zeleninovo smetanová polévka smetanová rybí polévka polévky ze zeleninového vývaru rakouská polévka recept rakouske polevky charakteristika vyvaru
Suroviny: mrkev, celer, petržel, kedlubna, kapusta, brokolice, brambory, květák, ořech muškátový, pepř bílý, sůl, smetana sladká, mouka hladká, tuk
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
3 názory