Aljašská treska na bílém víně
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podávala jsem na dva způsoby, s bramborovou kaší a také pouze a s dušenou zeleninou.
Maizena se dá zaměnit samozřejmě za hladkou moukou, poté ovšem jídlo nebude bezlepkové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 5 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 19 minutami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 24 minutami
Výpečky
Walderama08 uvařila před 47 minutami
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 48 minutami
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Další recepty
Suroviny: filet z tresky, víno bílé suché, olej slunečnicový, šťáva citronová, solamyl, sůl mořská, petrželka
Aljašská treska na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqPG
0 názorů