Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to výborné k čerstvému chlebu, nebo i ohřáté k bramborám s jakoukoliv zeleninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2022 11:28
Marie Svarcova: Ano Maruško, máš pravdu
30. 11. 2022 11:27
kimlo: Děkuji, určitě vyzkoušej
30. 11. 2022 10:17
zrovna jsem minulý týden zavářela, už roky to dělávám jako jedlé dárky. Bez rychlosoli maso nebo paštika šedne.
30. 11. 2022 10:11
Fantastické! Určite vyskúšam!
29. 11. 2022 20:12
mika59: Děkuji Miládko, tentokrát jsem poprvé použila rychlosůl a budu již dávat i nadále. Maso je opravdu krásně růžové, ale proto se to musí nechat chvíli uležet.
29. 11. 2022 18:48
Máš to jako vždy, dokonalé Použila si rychlosůl? máš to krásně růžové. Já jsem nedávno dělala a mělo úplně jinou barvu..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 10 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 12 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 12 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 12 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 13 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 13 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, bůček bez kosti, rychlosůl, kůže z bůčku, voda, sádlo vepřové
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
6 názorů