Rostbíf s chřestem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 333 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,48 g |
Tuky | 64,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2014 13:40
Rostbíf musí být růžový, jinak to není rostbíf, ale jen pečené hovězí maso. Sory, ale tento se vůbec nepovedl.
17. 8. 2013 05:13
.já také ne..:myslím ten chřest nemusim
...:
...:
23. 5. 2013 20:41
Tomuto říkám špatně upečený roastbeef a hodně divný chřest :)
17. 9. 2010 21:09
maso vypadá hezky ale ten chřest bych asi nejedl
20. 8. 2009 21:24
No, pohádkaVypadá to opravdu moc dobře
20. 8. 2009 21:08
Mně vyhovuje víc propečený a tenké plátky..nějak ten růžový nemusím..ale co jsem od známých slyšela, tak všichni ten růžový, mírně krvavý..Tento vypadá pro mne moc dobře..i s přílohouBodík
20. 8. 2009 21:00
maris ja mam tiez radsej ruzovy a take tenucke platky...ale mozem ti povedat, este nikdy sa mi taky nepodaril...vzdy tak ako sidere....taky ruzovy som jedla iba v restike...
20. 8. 2009 20:35
nádhera a pěkný recept
20. 8. 2009 20:29
To je moje gusto+
20. 8. 2009 20:25
Krásné, já bych měla jen poznámku - mám ráda rostbíf uvnitř růžový, ten Tvůj by byl pro mě moc propečený, ale to je můj problém
20. 8. 2009 20:18
Nádhera sidero
20. 8. 2009 20:14
Já maso také polévám olejem, napsala jsem ho do surovin, ale pak už jsem koukám použila jenom pánev. To jsem teda ťuk
20. 8. 2009 20:07
davam +, je to uzasne jedlo....sparglu milujem a roastbeef tiez...ja maso potieram este horcicou a zalejem trochu olejom...nechavam odlezat az 24 hodin
20. 8. 2009 20:07
Nádhera! Já bohužel nemám odvahu něco takového udělat. Měla bych strach, že to bude tvrdé, ale ty to máš luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 18 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 20 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 8 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 8 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 8 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 8 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 10 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
Slavné omáčky: Espagnole vynese i obyčejný pokrm do nebeských výšin! Takhle ji dělají profíci
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Další recepty
Tématické fráze: recepty s chřestem hovězí rostbíf hovězí s chřestem recept s chřestem rostbeef pohlreich hověží maso s chřestem roztbíf jak se dělá rostbíf roastbeef recept vepřový rostbíf maso s chřestem roustbif hovezi rostbif recept rostbíf podle pohlreicha pohlreich rostbeef hovězí chřest roastbeef s chrestem připrava rostbífu s chřestem veprovy rostbif recept
Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, chřest, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, ocet vinný, česnek, koření provensálské, sůl, pepř
Rostbíf s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqN5
14 názorů