Hovězí játra a cibule
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 390 kJ / 1 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,15 g |
Tuky | 91,84 g |
Vláknina | 32,66 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 114,91 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2023 09:02
Trochu mi to pripomenulo môj recept, kde však nepridávam vývar, je to bez šťavy.
Nenapadlo ma, že aj hovädzia pečeň sa dá obdobne pripraviť. Ďakujem za recept, jedlo bude určite výborné.
Nenapadlo ma, že aj hovädzia pečeň sa dá obdobne pripraviť. Ďakujem za recept, jedlo bude určite výborné.
15. 2. 2023 01:03
Krásná fotka. Asi i dobrá játra, ale já je nemusím, zvláště hovězí. Možná Tvůj rcp někdy zkusím z drůbežích jater.
14. 2. 2023 19:10
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 7 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 20 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 7 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 10 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 10 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 10 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 11 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, mouka, sůl, pepř mletý, máslo, olej, cibule, vývar hovězí, víno bílé suché, petrželka, sůl, pepř
Hovězí játra a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmWO
Vepřová játra restovaná s cibulí
magdalenka
Hodnocení receptu je 4,5 (5×)