Jednoduchý piškotový korpus
Dokonalý piškotový korpus, který je krásně vláčný a nadýchaný, je základem pro skvělý dort, nebo různé řezy. Není to žádná velká věda, do jeho pečení se můžou pustit i začínající.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 15 500 kJ / 3 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,08 g |
Tuky | 136,36 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 532,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2023 18:47
Možná je to troubou ale já korpus peču na 180°C horkovzduch , když peču bez horkovzduchu peču déle .
28. 2. 2023 20:27
Chtěla bych se zeptat, není ta teplota pečení moc vysoká? Při horkovzduchu 180 °C to odpovídá 200 °C. Já na korpusy používám běžný spodní a horní ohřev a teplotu nižší. Horkovzduch jsem vyzkoušela jen jednou, ale ne s dobrým výsledkem, tak už ho nepoužívám.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 3 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 7 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krystal, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva
Jednoduchý piškotový korpus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736jB
2 názory