Krakonošův králík
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 161 kJ / 1 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,68 g |
Tuky | 164,70 g |
Vláknina | 24,66 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 34,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2023 20:34
Anna Kocikova: Moc děkuji
15. 3. 2023 19:50
RubyRom: Z dobrých surovin moc velká dobrota,mňam
13. 3. 2023 13:08
Marie Svarcova: to jo, děkuji
13. 3. 2023 09:11
Krakonoš by se u vás měl moc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 10 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 13 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 3 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 4 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 5 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 6 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 9 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 9 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 10 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 11 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, slanina, bobkový list, koření nové koření, pepř, cibule, česnek, houby čerstvé, sůl, jalovec, sádlo, vývar masový, mouka hladká
Krakonošův králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERlNW
4 názory