Vepřová pečeně na portském víně
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 195 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 29,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2023 06:07
9. 5. 2023 21:27
9. 5. 2023 20:38
8. 5. 2023 12:08
8. 5. 2023 09:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 2 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 8 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 1 hodinou
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 2 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce
MaminkaVladuska uvařil před 2 hodinami
Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH
PetrPandy uvařila před 3 hodinami
Jablkový koláč s pudinkem
Kabatek uvařila před 4 hodinami
Jablkové kostky s pudinkem
Kabatek uvařila před 4 hodinami
Koláčky k odpolední kávě
Verunka 81 uvařila před 4 hodinami
Hovězí burrito (tex-mex)
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
Další recepty
Suroviny: pečeně vepřová, mouka hladká, sůl, pepř, olej, máslo, špek, vývar masový, víno, cibule, jalovec, dobromysl, libeček, povidla švestková
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
5 názorů