Žampionové špízy z trouby
V kuchyni se žampiony dají připravit na mnoho různých způsobů. Můžete je dusit, vařit, smažit, péct i grilovat. Tyto houby které se považují za kulinářskou lahůdku nejen dobře chutnají, ale navíc i posilují imunitu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 117 kJ / 28 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 0,11 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 3,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Viděla jsem na internetu a zkusila udělat podle své chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2023 16:59
5. 6. 2023 16:13
Sojovky často používám a tak jsem si dala do google tu tvou Ponzu.Zajímavé čtení a hodně druhů surovin.Mě se líbí i ta orange a ocet černý rýžový. Už vidím to naložené masíčko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 9 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 14 minutami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 47 minutami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 2 hodinami
České kynuté buchty
Agata.recepty uvařila před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
Agata.recepty uvařil před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Agata.recepty uvařil před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Dasa65 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Suroviny: žampióny, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, citron, čerstvé bylinky
Žampionové špízy z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkLzp
2 názory