Šťavnatý citronový koláč
Tento koláč získá po citronové kůře svou krásně žlutou barvu a vůni, po šťávě pak příjemnou nakyslou chuť. Tento koláč stačí jen ozdobně pocukrovat, žádná poleva již není potřeba.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 10 306 kJ / 2 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,17 g |
Tuky | 146,44 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 901 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 251,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tenhle koláč dělá moje dcera, našla recept na internetu, je opravdu výborný, rozplývá se na jazyku...Nám chutná i nechlazený, ale to už záleží na chuti každého.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2023 09:45
28. 9. 2023 19:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 21 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr, citron, máslo, mouka, extrakt vanilkový, máslo, mouka hrubá
Šťavnatý citronový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68my
Šťavnaté tvarohovo-citronové řezy s brusinkami
medanek
Hodnocení receptu je 4,8 (14×)