Vepřové labské kostky na červeném víně
Výhoda marinování masa je v tom, že maso lépe přijme chuť kořenící směsi a také se zkrátí jeho tepelná úprava. Zde je vepřové maso doplněno o okurku a barevné papriky, které nejen že zvětší objem porce, ale také lahodí oku.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 39,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové šneky
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 14 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 1 hodinou
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 4 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 4 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 4 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sádlo, víno červené, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, rukola, solamyl, vývar drůbeží
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
0 názorů