Ghí žampióny v nudlích
Restování na másle je tradiční záležitost nejen v zahraniční kuchyni. Ne jako ghí (ghee), ale pod názvem "přepuštěné máslo" ho používaly již naše babičky. Nežlukne, dodá pokrmům až oříškovou chuť a potraviny se na něm nepřepalují.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
Tuky | 33,92 g |
Vláknina | 28,98 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 33,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Naprosto vynikající chuťovou pohodu zde zajišťuje přepuštěné máslo GHI, které uvolní opravdu veškeré chutě ze zeleniny a z žampiónů a dodá celému jídlu naprosto zázračný nádech.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2023 17:29
29. 11. 2023 17:25
28. 11. 2023 08:48
27. 11. 2023 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 13 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 16 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 16 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 16 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Další recepty
Suroviny: žampióny, ghee, cibule, pórek, mrkev, kmín celý, šunka, omáčka sojová, nudle čínské
Ghí žampióny v nudlích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z0E
4 názory