Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené kuřecí plátky s luštěninami, bramborem a bazalkou

Nabízíme vám syté a výborné jídlo, kde pečené kuřecí maso doplňují luštěniny, mrkev a brambor. Dochuťte čerstvými bazalkovými listy a extra panenským olivovým olejem a můžete si být jistí, že jídlo bude živinami přímo nadupané!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min + doba přípravy luštěnin

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava, + doba přípravy luštěnin )

26. 11. 2023 17:42

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie754 759 kJ / 180 394 kcal
Bílkoviny40 859,50 g
Tuky1 753,90 g
Vláknina79,30 g
Cholesterol 96,25 g
Sodík 96,47 g
Sůl245,40 g
Sacharidy253,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Teplotu trouby nastavujeme mírně pod počátek rámce kouřového bodu oleje, který uvádí výrobce oleje.

Základ na kterém budete péct kuřecí maso může být pestřejší, ale fazole i hrášek mají jemnou a neutrální chuť, do kterého se uvolní vůně mrkve i masa a následně je dochutí olivový olej a bazalka. Snad zdravý, jednoduchý i chutný recept. Dejte vědět na toto téma. Díky

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso kuřecí, brambory, hrášek, fazole, mrkev, olej řepkový, olej olivový, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pečené kuřecí plátky s luštěninami, bramborem a bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yRLZ