Klobásy
Domácí klobásy na stole uvítají všichni členové rodiny. Šťavnaté, kořeněné, jemně vonící kouřem... A ta jedinečná chuť! Vyrobit takové klobásy není zcela jednoduché, ale podle dobře popsaného receptu je pak už zvládne udělat téměř každý.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 64 785 kJ / 15 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 774,75 g |
Tuky | 1 346,38 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 2,31 g |
Sodík | 42,94 g |
Sůl | 105,00 g |
Sacharidy | 59,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2024 11:52
Marie Svarcova: přesně tak tyhle klobásy děláme jen v menším, pouze těch 5 kg, víc nám nevejde do našeho udícího komína. Takže je relativně máme co chvíli, ale vůbec nám to nevadí, naopak!
29. 4. 2024 17:16
Nejlepší klobásky jsou ty domácí - kdysi jsme dělávali zabíjačky a byly to samé dobroty .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 25 minutami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 47 minutami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 1 minutou
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 50 minutami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 1 hodinou
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 10 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 13 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 14 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 16 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 17 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, maso hovězí, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, vývar masový,
Klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31wVn
2 názory