Kachna v pomalém hrnci
Žádná sváteční příležitost se nesmí obejít bez výborného jídla. A co třeba taková kachna? Připravte ji v pomalém hrnci a její maso zaručeně zůstane šťavnaté a bude se rozpadat. Nesmí chybět dva druhy zelí a knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tepelná úprava cca 4 hod pro kachnu cca 2,5 kg, podle velikosti kachny je potřeba upravit. K době přípravy je potřeba počítat s časem úpravy po upečení-cca 15 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 8 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 21 minutami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 1 hodinou
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: kachna, jablko, pomeranče, kmín celý, sůl
Kachna v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmp2
0 názorů