Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Ke svátečnímu obědu, nebo rodinné sešlosti, je pečený králík ideální volbou. Vyzkoušejte francouzský recept na králíka braillon, s dijonskou hořčicí a smetanovo-vinnou omáčkou. Pokrm perfektně doplní šťouchané brambory.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 010 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 125,40 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 25,51 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2024 14:04
5. 2. 2024 14:00
5. 2. 2024 10:20
5. 2. 2024 10:13
Na internetu je několik receptů s tímto názvem. Koukni do Googlu.
5. 2. 2024 09:37
5. 2. 2024 09:30
5. 2. 2024 08:33
Králíci se nám zatím nepřejedly díky mnoha způsobům na jaké je upravuji, baví mě to.
5. 2. 2024 00:36
5. 2. 2024 00:07
4. 2. 2024 21:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 8 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 19 minutami
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 1 hodinou
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 1 hodinou
České kynuté buchty
Agata.recepty uvařila před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Agata.recepty uvařil před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Agata.recepty uvařil před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Dasa65 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí " vše v jednom "
Hannah64 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí s chřestem na cidru
Hanes uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, máslo, olej, víno bílé, rozmarýn, tymián, smetana ke šlehání
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLNn
10 názorů