Krkovička na paprice a kysaném zelí
Spojení vepřového masa a zelí najdeme tradičně v segedínském guláši. Příprava tohoto pokrmu je však lehce odlišná, ale výsledná chuť je naprosto skvělá. Orestované maso podusíme s dochuceným zelím, které na finále zjemníme smetanou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 010 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 98,04 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 13,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je podle mé mamky, dělala tak segedín ona i babička také, můj muž měl raději plátek masa jak byl zvyklý od své maminky tak jsem ho začala pro něho takto dělat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 21:49
13. 2. 2024 21:23
Hezký večer i Tobě.
13. 2. 2024 20:40
13. 2. 2024 20:21
Jídlo chválí i malá a chlap.
13. 2. 2024 19:50
13. 2. 2024 19:14
13. 2. 2024 13:49
13. 2. 2024 13:32
Přeji krásný den.
Ještě se ozvu…
9. 2. 2024 19:10
9. 2. 2024 19:04
9. 2. 2024 16:52
9. 2. 2024 16:17
9. 2. 2024 13:35
9. 2. 2024 13:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 6 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 12 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 13 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 1 hodinou
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 2 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 2 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 3 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 3 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 4 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co jedli vojáci v Normandii? Konzervy i nápoje v prášku nebo čokoládové tyčinky s povlakem proti jedovatým plynům
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, cibule, slanina, sůl, pepř mletý, mouka hladká, koření paprika maďarská, paprika, paprika sušená pálivá, zelí bílé kysané, vývar masový, smetana, smetana zakysaná
Krkovička na paprice a kysaném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK4w
14 názorů