Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci
Hovězí kližka na zelenině se smetanou, připravená v pomalém hrnci, je dokonalým spojením šťavnatého masa, čerstvé zeleniny a krémové smetany. Stačí jen jednoduché přísady, trochu času a vynikající oběd je na stole.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 926 kJ / 1 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,07 g |
Tuky | 75,05 g |
Vláknina | 37,12 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 833 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 97,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po 4 hodinám můžeme jehlou na špízy do kousku masa udělat zkoušku měkkosti. Pokud maso z jehly dobře nesjede, přidáme ještě půl hodiny navíc. Pak pokračujeme dál podle postupu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2024 16:44
13. 3. 2024 08:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno očistit větší množství paprik? Po vykrojení je zbavíme semínek a plody opláchneme vodou
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, cibule, brambory, paprika čerstvá červená, rajče cherry, česnek, koření kari, olej, voda, smetana sladká, pepř mletý, sůl
Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEy4A
2 názory