Hovězí kližka na švestkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 130 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 50,25 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Servírujeme s bramborovou kaší připravenou obvyklým způsobem a posypanou lístky tymiánu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2013 08:52
1. 10. 2013 07:07
1. 10. 2013 07:06
30. 9. 2013 16:09
29. 9. 2013 10:32
27. 9. 2013 18:10
27. 9. 2013 16:18
27. 9. 2013 11:34
27. 9. 2013 11:31
27. 9. 2013 11:26
Jitkas: anglická slanina by šla určitě, já bych si uměla dobře přestavit pancettu / kterou jsem ale neměla / nebo můžeš vynechat, není tam takové množství, které by nějak zásadně ovlivnilo chuť.
27. 9. 2013 11:21
27. 9. 2013 07:58
27. 9. 2013 07:48
27. 9. 2013 05:56
26. 9. 2013 22:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 25 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 28 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 51 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kližka dle pohlreicha hovězí maso na švestkách hovezi klizka recept hovězí kližka hovězí kližka recepty hovězí se švestkami recept na hovězí kližka hovězí líčka se švestkovou omáčkou hovězí líčka na švestkách kližka recepty hovězi lička na švestkové omačce hovězí švestky hovězí na svestka hovězí kližka na zázvoru susene svetky v cervenem.vine kližka recept hovězí kližka se zeleninou a zázvorem kližka hovezi platky na švestkach bůček na švestkách
Suroviny: kližka hovězí, bůček uzený, švestky, víno červené, zázvor čerstvý, masox, sádlo, máslo, mouka, sůl
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
33 názorů