Králík na rozmarýnu a bílém víně
Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou dochucenou bílým vínem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 15 399 kJ / 3 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,62 g |
Tuky | 377,74 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 31,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2024 20:22
6. 5. 2024 08:10
6. 5. 2024 06:41
2. 5. 2024 15:59
2. 5. 2024 15:57
2. 5. 2024 08:43
2. 5. 2024 06:57
1. 5. 2024 21:18
1. 5. 2024 20:08
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 9 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 24 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 50 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 55 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 58 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, slanina, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, máslo, olej, rozmarýn, vývar masový, cibule, sádlo, slanina, česnek, mouka, rozmarýn, libeček, víno bílé, vývar masový, sůl, pepř mletý, máslo
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1O7
9 názorů