Cikánská hovězí
Šťavnatou pečeni s tmavou omáčkou připravíme na cibulce a doplníme ji rajčaty a paprikou. Vaření si usnadníme použitím sterilovaného leča. Pokrm dobře ochutíme mletou paprikou a pepřem. Náš recept je jednoduchou klasikou na víkend, které k dokonalosti chybí už jen domácí knedlík nebo čerstvý chléb.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 484 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,03 g |
Tuky | 7,57 g |
Vláknina | 7,05 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,05 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2024 18:09
10. 12. 2023 09:53
15. 5. 2019 21:12
8. 7. 2017 21:47
13. 6. 2016 14:37
23. 4. 2016 19:35
23. 4. 2016 12:50
11. 7. 2014 23:29
9. 5. 2013 13:22
29. 4. 2013 16:02
12. 2. 2013 21:02
12. 2. 2013 11:48
25. 11. 2012 21:42
1. 11. 2012 20:43
1. 3. 2011 10:22
+1tahle má krásnou barvičku,tak to má být.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 49 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: cikánská omáčka cikánská hovězí pečeně cikánská omáčka s rýží cikánská hovězí pečeně recept cikánská hovězí cikánská hovězí omáčka cikánská pečeně cikánská omáčka z vepřového cikánská cikánská omáčka recept cikánská vepřová pečeně s rýži hovězí cikánská cikánská pečeně s vepřového masa cikanska pecene recept cikánská pečeně s rýží cikánská hovězí pečeně - recept cikánská pečeně z vepřového masa recept na cikánskou omáčku recept domácí cikánská omáčka cikánská hovězí s rýží
Suroviny: hovězí zadní, lečo, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej
Cikánská hovězí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N942
33 názorů