Buchta s gumídkama
Recept ještě nebyl hodnocenVajíčka si rozmíchám s cukrem, medem. Přidám mouku,kypř. prášek a nasekané gumídky. Péct 200 stupňů dozlatova.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vajíčka si rozmíchám s cukrem, medem. Přidám mouku,kypř. prášek a nasekané gumídky. Péct 200 stupňů dozlatova.
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Zásobte se na svátky. Tyhle dobroty vám vylepší Vánoce
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař