Brzlík - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 381 kJ / 91 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 4 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přečtěte si Zobrazit více
Silvestrovský přípitek: Jak poznat pravé šampaňské a jak odehnat ranní bolehlav?
Jídlo na kolejích aneb Historie jídelních vozů: Od kaviáru v Orient expresu až po vepřová líčka na pivě při cestách do Vídně
Známé české hospody: Kde je dnes konec Jedové chýši, jež byla kdysi sídlem neřesti?