Paprikový guláš s řapíkatým celerem
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli pokrájíme na kostičky a osmažíme na sádle či oleji dozlatova. Přidáme na kostičky pokrájené, osolené a opepřené maso (dle vlastního výběru) a za občasného…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli pokrájíme na kostičky a osmažíme na sádle či oleji dozlatova. Přidáme na kostičky pokrájené, osolené a opepřené maso (dle vlastního výběru) a za občasného…
Zeleninu očistěte a nakrájejte na nudličky. Houby předem namočené nakrájejte na plátky či nudličky. Nožičky vykrájejte, jsou příliš tuhé. V menším kastrůlku nebo pánvi…
Maso nakrájíme na nudličky, zeleninu taktéž. Celer na kolečka. Cibuli na plátky. Vývar z masoxu. Oloupaný česnek. Uvařené nudle.Jako první si naložíme maso. Maso…
Pastýřský koláč je pokrm pocházející z Velké Británie. Nejedná se však o sladký, nýbrž o slaný koláč, kde jeho základ tvoří mleté maso s rajčatovou omáčkou a vrchní část…
Balkánský sýr necháme okapat a nakrájíme ho na kostičky. Celer oloupeme a nakrájíme úplně najemno, rajčata ocedíme na sýr a na drobno nakrájíme. Kdo má rád, přidá…
Filety ze sumce omyjeme, osušíme, pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou, opepříme, zavineme je plátky slaniny a necháme chvíli v chladu. Brambory, řapíkatý…
Nejprve nakrájíme cibulku na měsíčky a česnek na plátky. Na olivovém oleji nejprve osmahneme cibuli a k závěru přidáme česnek a opékáme do růžova. Kuřecí prso nakrájíme…
Rybí filety napůl rozmrazíme. Otočíme tmavší stranou nahoru a vykrojíme podélně nejtmavší prostředek, kde se skrývají kostičky. Zbytek pokrájíme na centimetrové proužky.…
Nejdříve si připravíme kotlety. Maso omyjeme, osušíme, kosti odřežeme a necháme si je na chvíli povařit, abychom měli vývar na zalití masa a k přípravě omáčky. Poté…
Máte chuť na rychlý oběd? Kuřecí maso se slaninou a bylinkami v omáčce s řapíkatým celerem, rajčaty a fazolemi je snadné na přípravu. Jídlo chutná výborně a díky spoustě…
Sušené houby předem namočíme. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na čtvrtky.Řapíkatý celer a pórek nakrájíme na větší kousky, česnek nekrájíme.Brambory…
Kuře rozporcujeme, stehna přepůlíme v kloubu. Maso osolíme, opepříme a posypeme paprikou. V kastrolu rozpálíme olej, přidáme na kostičky nakrájený špek a chvíli…
Žaludky uvařit v tlakovém hrnci (1 litr vody, sůl, bobkový list, celý pepř, příp. kosti, krky, odřezky kuřecího i jiného masa)- cca 30 minut. V hrnci na polévku…
Na másle a oleji zpěňte cibuli nakrájenou na kostičky, po chvíli přidejte slaninu nakrájenou rovněž na kostičky. Zarestujte do zlatova.Postupně přidávejte ostatní…
Celer (bez listů) a jadřinců zbavená, neoloupaná jablka nakrájíme na přibližně stejné kousky.Přidáme hroznové víno, pokud jsou kuličky veliké, můžeme přepůlit a…
Na trošce olivového oleje opečeme kousky kuřecího masa. Okořeníme čerstvě pomletým pepřem, zastříkneme /dost/ worcesterem a sojovou omáčkou. Přihodíme nakrájený řapíkatý…
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, které na okrajích nařízneme, aby se nám maso při prudkém smažení nezkroutilo.Na olivovém oleji krátce restujeme nakrájený řapíkatý celer…
Zeler narežeme na makú kúsky a v troške vody obvaríme asi 3 min ( vody len nevyhnutné množstvo ). Scedíme a dáme do zapekacej misy. Pokvapkáme olejom ( skutočne len…
Očištěnou zeleninu a brambory nakrájíme na kostičky nebo nudličky. Právě tak uzené. Do vody vložíme libeček, pepř, bujón a brambory. Všechnu nakrájenou zeleninu dáme na…
Paradajky umyjeme, pokrájame na menšie kúsky. Zeler umyjeme, z bielej hrubšej časti odstránime vlákna, pokrájame na malé kúsky, samotné listy tiež posekáme.Paradajky a…
Kachnu důkladně očistíme a den předem nasolíme uvnitř i na povrchu.Rohlíky pokrájíme na kostičky a dáme dozlatova nasucho opéct do trouby nebo v pánvi.Opečené rohlíky…
Pečením v papilotě zajistíme, že pokrm takto připravený, bude plný chutí a vůní. Příprava je snadná, navíc budete mít minimum špinavého nádobí. Treska pečená se…
Květák rozebereme na růžičky a uvaříme. Cibuli nakrájíme na drobno, řapíkatý celer a libeček nasekáme na drobné kousky, z rozmarýnu a maggi stáhneme lístky. Necháme…
Ocistene zemiaky, mrkvu, jablko a zeler nakrajam na kolieska, zasypem grilovacim korenim, pridam horcicu, pretlacim 4 strucky cesnaku a pofrkam olivovym olejom. Zlahka…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Láska prochází žaludkem. Dopřejte si se svým partnerem tříchodové valentýnské menu
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!
Pesto z lichořeřišnice: Podle bylinkářky Lindy je třeba kvalitní olej a předem namočená slunečnicová semínka