Italský čokoládový koláč s mandlemi
Recept ještě nebyl hodnocenHříšně dobrý po čokoládě, lahodný po másle, vhodný i pro bezlepkáře. Takový je koláč pocházející ze slunné Itálie. Je zcela bez mouky, tu totiž nahradí její mandlová…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 967 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 26,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 47,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hříšně dobrý po čokoládě, lahodný po másle, vhodný i pro bezlepkáře. Takový je koláč pocházející ze slunné Itálie. Je zcela bez mouky, tu totiž nahradí její mandlová…
Nejprve jsem připravila rozevírací dortovou formu o průměru 25 cm, kterou jsem vymazala máslem. Do ní jsem vložila pečící papír a také jsem ho potřela máslem. Do formy…
Nakrájíme cibuli, nastrouháme na hrubém struhadle mrkev, orestujeme. Přidáme pálivou papriku a malou pálivou papričku a nakrájený česnek, pak přidáme kajenský pepř,…
Suchary rozdrtíme, přidáme máslo a vejce a vypracujeme v těsto. Možná nepůjde uplně spojit (trvá to, než se suchary rozmočí), ale to ničemu nevadí-rovnou ho namačkejte…
Nejdříve připravíme kuskus podle návodu a dáme vychladit. Pak do něj zamícháme ostatní ingredience a dobře promícháme. Vzniklou hmotu rozdělíme na dvě poloviny. Do…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny
Nejlepší digestoře v high-tech stylu: Vypadají jako klenoty a ještě se samy zapnou!
Jak vznikly chipsy? Pomsta naštvaného kuchaře přerostla v celosvětový hit