Pudinkový koláč z croissantů
Recept ještě nebyl hodnocenJako první si na plech poklademe sušenky které si namáčíme do mléka. Z 1 litru mléka si uvaříme čokoládový pudink se 4 lžicemi cukru. Sušenky zalijeme čokoládovým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 0,83 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jako první si na plech poklademe sušenky které si namáčíme do mléka. Z 1 litru mléka si uvaříme čokoládový pudink se 4 lžicemi cukru. Sušenky zalijeme čokoládovým…
Čerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Těsto je možné udělat jak robotem, tak i v pekárně. V pekárně necháme bez předehřevu umíchat omládek a v zavřené pak 45 minut kynout. Přidáme zbytek surovin a (opět…
Na plech poskládáme sušenky, které namáčíme do mléka. Poté uvaříme čokoládový pudink (litr mléka, 6 lžic cukru, 3 pudinky)a zalijeme sušenky. Potom na pudink rozložíme…
Rohlíky a ořechy nakrájíme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a přešleháme. Vmícháme drobně nakrájené rohlíky a ořechy. Lžičkou klademe na plech s pečícím…
Pečivo nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem. V ovocné šťávě nebo alkoholu necháme nabobtnat rozinky, pak je scedíme.K pečivu přidáme oříšky, namočené rozinky, osladíme…
Croissant roztrháme na väčšie kusy.Dáme do formy na pečenie (asi 500 ml). Rúru predhrejeme na 180 ° C. Cukor s vodou v panvici karamelizujeme nemiešame (nesmie sa miešať…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Hrnková tvarohová bábovka: Hotová je za chvíli, zvládne ji lehce i začátečník, jemnost zajistí máslo
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky